summer_general300x250.jpg

camere foto

marți, 2 septembrie 2014

Festivalul de Teatru Independent Undercloud


         Aseara, 1 Septembrie 2014 a batut gongul la Muzeul Taranului Roman pentru ' Undercloud - Festivalul de Teatru Independent ' editia a VII -a.Un festival care de anul acesta va fi international,vom vedea 3 spectacole din Londra, Ungaria si Franta.Vor mai fi la Terasa Undercloud lansari de carte si discutii despre  spectacole.
M-am bucurat de reintilnirea  cu Chris Simion si Carla Teaha,cu Catalina Flaminzeanu,Silvia Dumitrache,Diana Sirbu,Adrian Bacanu .Vorbeam de una ,de alta si constatam ce repede a trecut timpul de la ultima editie a festivalului.Parca a fost ieri.O surpriza placuta,a fost sa-l  intilnesc si pe Simion Buia .Va fi si el prezent pe toata durata festivalului.





       Deschiderea s-a facut de catre Chris Simion si Carla Teaha .Au povestit un pic despre ce se va intimpla   aici ,despre sponsori fara de care nu ar avea loc acest festival;l-au prezentat pe cel mai tanar voluntar -Radu,care va anunta inaintea fiecarui spectacol sa se inchida telefoanele mobile.Sint sigura ca va avea efect rugamintea lui Radu,pentru ca e un baiat tare dragut si vorbele lui vor convinge spectatorii.
...Si a inceput spectacolul 'Absolut  in regia lui Alexandru Dabija si cu actorul Marcel Iures ,o productie a Teatrului Act.Sala a fost arhiplina,si ma uitam ce inseamna sa ai har.Singur pe scena,a reusit sa tina spectatorii pe scaune ,sa nu se miste sau sa se foiasca ,ba mai mult sa ii faca sa rada in hohote.Asadar, festivalul a inceput cu dreptul.















     Urmatorul spectacol care s-a jucat a fost spectacolul 'Un tramvai numit dorinta ' regia Andreea si Andrei Grosu si avand in distributie pe Mihaela Trofimov,Nicoleta Lefter,Liviu Pintileasa,Richard Bovnoczki.Un spectacol care a avut scena chiar in mijloc,care se rotea cind si cind,pentru a arata schimbarea scenelor.Actorii au fost foarte aproape de public sau putem spune ca si publicul a fost aproape de actori,pentru ca prin jocul lor au transmis multe emotii.Foarte buna regia ,foarte buni actorii.Acesta  a fost primul spectacol in cadrul concursului.Le urez mult succes.















Seara s-a incheiat cu  spectacolul 'Step 100 %' regia Claudia Negroiu,costume Razvan Vasilescu si avind in 
distributie pe Dana Porlogea si Claudia Negroiu.Un spectacol de step foarte bun si cu niste costume extraordinare.Mi-a palcut si faptul ca au ales ca si culaore la costume alb negru si cind si cind asortate cu rosu.Au fost de mare impact.
 



 Astazi va invit sa vedeti in cadrul Festivalului Undercloud urmatoarele spectacole:

-  ora 18: spectacolul ' Cel mai frumos roman din lume ' - regia Alexandra Penciuc si avind in distributie pe Nicoleta Lefter si Ionut Grama.
- ora 20.30: spectacolul ' Voyeur ' regie Claudiu Istodor si avind in distributie pe Tudor Aaron Istodor si Alexandra Ionita.
-ora 22.00:spectacolul ' Fidelitae ' regie Dragos Campan si avind in  distribuie pe Adelaida Zamfira,Gheorghe Ifrim,Florin Busuioc.

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu