summer_general300x250.jpg

camere foto

luni, 8 septembrie 2014

Ziua a saptea - Festivalul Undercloud 2014


 
        Ziua a saptea am inceput-o tare frumos. La ora 12.00 a avut loc Workshop gratuit, destinat artiştilor independenţi: „Cum ne promovăm eficient spectacolul?”, ţinut de Cristina Bazavan .

         A fost foarte interesant,chiar daca eu nu activez in acest domeniu,m-au captivat povestile Cristinei.       Ne-a povestit despre experienta avuta cu Old Vic Theatre precum si despre cum  sa te promovezi singur fara ajutorul cuiva;despre publicitatea facuta pe facebook ( Asa DA sau Asa NU).Workshopul a tinut o ora si un sfert ,insa timpul asa de repede a zburat ca am avut impresia ca a tinut doar 5 minute.Abia astept sa mai particip si la alte workshopuri tinute de Cristina Bazavan pentru ca povesteste tare fain si mai ales ai ce invata din povestile ei.

Dupa workshop am plecat acasa,si am revenit aproape de ora 17.00,unde am mai facut citeva fotografii...


         La ora 18.00 a inceput spectacolul ' Cinci ore cu Mario ' in regia Marianei Camarasan.Un spectacol one-woman-show cu Florina Gleznea.E absolut fantastica in acest rol,a trecut prin tot felul de stari in decurs de o ora si treizeci de minute, a facut cu adevarat  un tur de forta.Se vede  tare ca e foarte talentata si mai ales reuseste sa transmita emotii spectatorilor.Daca nu l-ati vazut,aveti posibilitatea de a-l urmari la Teatrul Unteatru din Bucuresti.

          Un alt spectacol jucat in cadrul Festivalului Undercloud a fost ' Masa zilelor noaste ' regia Dana Voicu si avind in distributie pe : Irina Strungareanu,Lucian Pavel,Ana Maria Moldovan,Dana Voicu.Un spectacol de dans inbinat cu momente de dans interpretate de Irina Strungareanu.

               Dupa terminarea acestui spectacol,ne-am indreptat cu totii catre sala Horia Bernea unde urma sa aiba loc spectacolul companiei din Franta - 'A L'Ombre De Core.
Pentru acest spectacol ,nu am cuvinte de descris cit de frumos a fost .Un spectacol de lumini si umbre,un joc cu trupurile lor - o muzica care te facea sa crezi ca esti intr-o lume magica. Si pentru a va demonstra cit a fost de frumos ,va pot spune ca a fost folosita  in spectacol  muzica  interpretata de  Chapelier Fou - Cyclope @ Othello.

      M-am bucurat sa il intilnesc pe A.G.Weinberg,am vorbit un pic cu el si mi-a spus ca va avea doua concerte in septembrie ,unul pe 13 si altul pe 17.Cel de pe 17 septembrie va fi chiar in curtea Muzeului Taranului Roman.

 

Astazi ,va invit sa vedeti urmatoarele spectacole:

ora  18.00 - ' Poezia visului -regie Miriam Raducanu

ora  19.00 - ' Prestam servicii artistice ' regie Chris Simion

ora 21.00 - 'Asteptindu-l pe Godot ' spectacol al Companiei maghiare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu