summer_general300x250.jpg

camere foto

sâmbătă, 6 septembrie 2014

Ziua a cincea - Festivalul Undercloud 2014




          Trece vremea,trece...
Am ajuns in a cincea zi de festival si nu imi vine sa cred.Cind totul e frumos,te inconjori de oameni extraordinari, nici nu stii cind trece timpul. Ma bucur tare mult sa le aud pe Chris Simion si Carla Teaha ca le place ca vad peste tot spiritul Undercloud ...si nici nu se poate alfel avind alaturi o echipa minunata care munceste de dimineata pina seara pentru a iesi bine acest festival.


         Ca in fiecare zi din festival,ne intilnim la terasa MTR pentru a stabili ce urmeaza sa facem ,dupa care mergem la sala de spectacol -fie pentru vizionarea spectacolului ,fie pentru a mai da o mana de ajutor.
         Astazi, inainte de spectacol m-am intilnit cu Raluca Alexandra  Vermesan ,si fireste pe linga faptul ca am stat un pic de vorba,am dus-o si la panoul Undercloud pentru a-i face o fotografie.



 Si din vorba in vorba,a trecut timpul si s-a apropiat ora inceperii spectacolului ' Drama Cum Laudae ' -regie,coregrafie si interpretare Dana Porlogea ,un spectacol de dans care a avut impact la public.Ma uitam in sala si vedeam spectatorii cum urmaresc spectacolul fascinati de ceea ce se intimpla pe scena.




          Imediat,am fugit la sala mare a MTR deoarece urma sa inceapa spectacolul ' Acum ori niciodata ' regie Mihai Constantin si avindu-i in distributie pe Serban Pavlu,Mirela Oprisor,Gheorghe Ifrim ,Nicoleta Lefter.Un spectacol plin de umor ,si in care fiecare actor si a interpretat bine rolul,sala a ris mult,de citeva ori au si aplaudat intre scene.

 
Linga mine a sta  Mihai Constantin care se amuza foarte tare de ceea ce se intimpla pe scena,si ma amuzam si eu  mai tare stiind ca e regizorul acestui spectacol.


              Seara s-a incheiat tot cu o comedie si anume, spectacolul Liei Bugnar ' Doua liniute ' avind in distributie pe Ilinca Manolache,Marius Manole,Irina Antonie,Istvan Teglas,Catalin Babliuc,Medeea Marinescu,Anghel Damian.Un spectacol care a tinut in priza publicul pentru ca tot timpul se intimpla ceva deosebit pe scena.Ba mai mult cu toate ca s-a jucat la o ora inaintata (ora 22.00) publicul a fost foarte receptiv si reactionind cu aplauze,multe aplauze la anumite replici.





 Inca o seara care s-a terminat frumos si cu care o sa am amintiri frumoase.
Astazi ziua e mai bogata,deoarece la ora 11 va fi un workshopul ţinut de regizoarea Polina Kalinina (de la Actors Touring Company, Marea Britanie), iar la ora 17.00 va fi o masa rotunda

 Înainte de spectacolele din seara aceasta, vă aşteptăm la o masă rotundă, moderată de Iulia Popovici, jurnalist şi critic de teatru. Invitaţii săi sunt Maia Morgenstern, Mariana Cămărăşan, Ionuţ Grama şi Răzvan Penescu.
"Un dialog despre origini și greaua moștenire, despre diferența dintre teatrul independent și cel privat, despre probleme de producție și promovare, aspirații artistice și realități de zi cu zi."

Dupa masa rotunda va invit sa vedeti si cele 2 spectacole programate azi:

ora 18.00 : ' Testosteron ' - Regia: Zalán Zakariás.
ora 21.00 : 'Blind Hamlet ' spectacol al Companiei din Londra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu