summer_general300x250.jpg

camere foto

joi, 27 martie 2014

La multi ani,de Ziua Mondiala a Teatrului !

         La multi ani,actorilor,regizorilor,scenografilor,dramaturgilor precum si oamenilor din spatele cortinei(cei care se ocupa de sunet si lumina,masinisti,recuziteri,costumiere).Imi place sa merg la teatru pentru ca imi ofera multe bucurii si satisfactii.E multa magie si mai ales multa iubire in aceste spectacole de teatru ,si tare se mai simte atunci cind actorii joaca din suflet pentru ca  reusesc sa ne transmita emotii,multe emotii....Si pentru a sublinia ceea ce am spus,am adaugat si un citat spus de Joseph L.Mankiewicz :

           JOSEPH L. MANKIEWICZ  :   „...Ziceam că teatrul e nouă zecimi muncă istovitoare care înseamnă transpiraţie, aplicaţie, meşteşug. A fi un bun actor în teatru înseamnă să vrei să fii asta mai mult decât orice pe lume, înseamnă o concentrare de dorinţă, de ambiţie şi de sacrificiu cum nu o cere nici o altă profesie. Şi mai cred că bărbatul sau femeia care acceptă această condiţie nu poate fi un om obişnuit, nu poate fi oricine. Să dai atât de mult, pentru – aproape întotdeauna – atât de puţin!

- Atât de puţin ai spus? De ce? Dacă n-ar exista nimic altceva decât aplauzele... Am ascultat în culise publicul aplaudând. Este ca şi când valuri de dragoste ar trece peste rivaltă şi te-ar împresura. Imaginează-ţi să ştii că în fiecare seară sute, mii de oameni te iubesc. Ei zâmbesc, ochii le strălucesc, le-ai adus bucurie. Ei te vor, tu le aparţii. Numai asta doar şi merită orice”  .
Maia Morgenstern-





Lear -Teatrul Bulandra
Radu Beligan


Palaria Florentina -Teatrul National Iasi

Hei iu,iu,iu....Godot Cafe Teatru


Rodica Mandache

Aualeu Teatru -Timisoara

Boemii - Teatrul din Franta

Pescarusul Teatrul Bulandra

Costume Doina Levintza

Roxana Docan si Ionel Docan -light/sound designer



Scenografia: Diana Ruxandra Ion

Albina- Teatru Japonez

Oscar si Tanti Roz Teatrul Bulandra


Anca Sigartau si Manuela Cara



O scrisoare pierduta - Craiova

Cosmin Alexandru Purice si Mircea M.Ionescu

Medeea Marinescu si Lia Bugnar
Faust -Teatrul Radu Stanca Sibiu
Curriculum vitae -Natalie Ester

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu