summer_general300x250.jpg

camere foto

marți, 18 februarie 2014

' Orice despre tine ' regie Doina Antohi     La Teatrul de pe Lipscani, am văzut spectacolul "Orice despre tine", regia Doina Antohi , spectacol care face parte dintr-o trilogie americană. Interesant de văzut, mai ales că are ca temă sexualitatea, care încă pare, câteodată, un subiect tabu în zilele noastre. Actorii :     Lucian Ionescu, Oana Puşcatu, Ana Bianca Popescu, Cezar Grumăzescu, Idris Clate si invitatul special Alexandru Conovaru- au interpretări deosebite care transmit mesaje diverse. Mergeţi să le primiţi! 
     Urmatorul spectacol e joi -20 februarie .
vineri, 14 februarie 2014

De ce tocmai tu?- regie Natalie Ester

Astăzi ,invitata mea este Natalie Ester - actriţă la Teatrul Evreiesc de Stat. Pe Natalia Ester am descoperit-o prima oară în spectacolul 'Păpuşarul', un spectacol care m-a emoţionat foarte tare şi de la care am plecat cu lacrimi în ochi. Vă învit să o cunoaşteţi şi în ipostazele de dramaturg şi regizor prin piesa ' De ce tocmai tu? ', cu următoarea distribuţie: Ioana Zarnescu,Catalin Stelian, Dan Mecu. Un spectacol care merită văzut! 


  

" De ce iubesc teatrul? Pentru ca in teatru intalnesc toate iubirile mele, impletite intre ele. Dragostea pentru cuvinte, pentru oameni, pentru literatura, pentru muzica si nu in ultimul rand dragostea pentru clipa de fata... In teatru, timpul e viu. E acum. E cald. Cred ca numai un chirurg cardiolog stie mai bine decat noi cum e sa tii in palme o inima. Asta e senzatia: de inima care iti pulseaza in maini si pe care o asezi in pieptul cuiva, daruind viata vietii.
    Mă îngrozeşte gândul că dragostea ar putea fi banalizată de o lume căreia îi este frică de cuvinte. In faţa iubirii, unii aleg să taca. Alţii aleg să vorbească. Unii o plâng. Alţii o cântă. Cei mai mulţi o visează.
Câţi râd cu pofta de ea? Ei bine, dragostea are un dezvoltat simţ al umorului. Suntem în 14 Februarie 2014. Ofera-i celui pe care îl iubeşti cadoul perfect: răspunsul la întrebarea De Ce Tocmai Tu? 
 Îl vei afla Duminica, 23 Februarie, la Teatrul Rosu. O comedie romantica scrisă pentru tine, oricine ai fi."


joi, 13 februarie 2014

La multi ani, Dan Puric!

   

    Astăzi e ziua lui Dan Puric. Dan Puric nu este doar un actor incontestabil talentat, ci şi un om de o deosebită frumuseţe interioară. Şi susţin aceasta cu toată tăria pentru că am avut bucuria de a-l cunoaşte personal.
     Cu ocazia aniversării sale, la Teatrul de pe Lipscani a avut  loc spectacolul Suflet Românesc. În cadrul acestuia au fost prezentate secvenţe din diverse conferinţe ale actorului,  iar apoi Dan a urcat  pe scena şi  ne-a bucurat cu ceea ce stie el mai bine: pantomimă. A fost un spectacol superb care m-a bucurat, m-a încântat şi, totodată, m-a emoţionat tare mult. Vă recomand cu drag să mergeţi la spectacole de pantomimă, o să vedeţi că o să vreţi să mai mergeţi iar şi iar şi iar...... .

marți, 4 februarie 2014

Lia Bugnar

Astazi, invitata mea este Lia Bugnar, scriitoare,actrita si regizor. Spectacolele sale sunt foarte inventive, iar emotiile pe care le transmit acestea fac dovada bucuriei cu care sunt jucate de actori.
Jucate atat in spatii conventionale, Teatrul National Bucuresti, cat si in spatii neconventionale, Godot Cafe Teatru, Green Hours sau Muzeul Taranului Roman, spectacolele: "Fata din Curcubeu" , "Noi 4"; "7 dintr-o lovitura " ; "Masculin - Feminin", "Aici nu se simte"sau "Oase pentru Otto" sunt hrana pentru minte si suflet.
.