summer_general300x250.jpg

camere foto

marți, 4 februarie 2014

Lia Bugnar

Astazi, invitata mea este Lia Bugnar, scriitoare,actrita si regizor. Spectacolele sale sunt foarte inventive, iar emotiile pe care le transmit acestea fac dovada bucuriei cu care sunt jucate de actori.
Jucate atat in spatii conventionale, Teatrul National Bucuresti, cat si in spatii neconventionale, Godot Cafe Teatru, Green Hours sau Muzeul Taranului Roman, spectacolele: "Fata din Curcubeu" , "Noi 4"; "7 dintr-o lovitura " ; "Masculin - Feminin", "Aici nu se simte"sau "Oase pentru Otto" sunt hrana pentru minte si suflet.
.

" Dupa mine, exista oamenii care vorbesc foarte mult despre teatru si cei care fac teatru. Din fericire, m-a ajutat si ma ajuta Dumnezeu sa fac parte din a doua categorie. Asa ca lucrurile sint extrem de simple pentru mine: teatrul e atunci cind cineva plateste bilet ca sa vada pe altcineva pe o scena jucind un rol. Oricare dintre cele doua parti lipseste, nu se mai cheama ca avem teatru. Se cheama repetitie, se cheama joaca, se cheama oricum altfel, dar nu teatru. Fara spectator, actiunile noastre nu numai ca n-au sens, dar devin si foarte triste. Apropo de asta, ar fi dragut sa veniti vineri 7 februarie de la ora 7,30 la Clubul Taranului, ca sa ne dati si noua un motiv sa existam acolo timp de o ora jumatate, in povestea care se cheama "Noi 4" ."
Noi 4

7 Dintr-o lovitura



Aici nu se simte @ Oase pentru Otto
Masculin - Feminin

Fata din Curcubeu

Un comentariu: