summer_general300x250.jpg

camere foto

vineri, 14 februarie 2014

De ce tocmai tu?- regie Natalie Ester

Astăzi ,invitata mea este Natalie Ester - actriţă la Teatrul Evreiesc de Stat. Pe Natalia Ester am descoperit-o prima oară în spectacolul 'Păpuşarul', un spectacol care m-a emoţionat foarte tare şi de la care am plecat cu lacrimi în ochi. Vă învit să o cunoaşteţi şi în ipostazele de dramaturg şi regizor prin piesa ' De ce tocmai tu? ', cu următoarea distribuţie: Ioana Zarnescu,Catalin Stelian, Dan Mecu. Un spectacol care merită văzut! 


  

" De ce iubesc teatrul? Pentru ca in teatru intalnesc toate iubirile mele, impletite intre ele. Dragostea pentru cuvinte, pentru oameni, pentru literatura, pentru muzica si nu in ultimul rand dragostea pentru clipa de fata... In teatru, timpul e viu. E acum. E cald. Cred ca numai un chirurg cardiolog stie mai bine decat noi cum e sa tii in palme o inima. Asta e senzatia: de inima care iti pulseaza in maini si pe care o asezi in pieptul cuiva, daruind viata vietii.
    Mă îngrozeşte gândul că dragostea ar putea fi banalizată de o lume căreia îi este frică de cuvinte. In faţa iubirii, unii aleg să taca. Alţii aleg să vorbească. Unii o plâng. Alţii o cântă. Cei mai mulţi o visează.
Câţi râd cu pofta de ea? Ei bine, dragostea are un dezvoltat simţ al umorului. Suntem în 14 Februarie 2014. Ofera-i celui pe care îl iubeşti cadoul perfect: răspunsul la întrebarea De Ce Tocmai Tu? 
 Îl vei afla Duminica, 23 Februarie, la Teatrul Rosu. O comedie romantica scrisă pentru tine, oricine ai fi."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu