summer_general300x250.jpg

camere foto

joi, 3 iulie 2014

Rinocerii - regie Robert Wilson

          Am fost la Teatrul National Marin Sorescu pentru a vedea spectacolul ' Rinocerii ' de Eugen Ionescu si in regia lui Robert Wilson.Recunosc ca daca despre Eugen Ionescu mai stiu cite ceva despre Robert Wilson nu stiam nimic insa auzind ca toata lumea spune ca merita vazut cel putin un spectacol de al sau,asta am facut pina la urma.Cu mici peripetii pina  ce am intrat in posesia biletului a sosit si ziua cea mare( 2 Iulie ) pentru a merge la Craiova.
   Plecarea s-a facut din parcarea Teatrului National Bucuresti de la ora 14.30.
 Cateva imagini surprinse inaintea  plecarii catre Craiova.




       Am pornit la drum cu multe emotii ,drumul a fost frumos fara incidente si  mi-a placut sa ma uit pe fereastra sa  vad oamenii,peisajele- pentru ca avem o tara atat de frumoasa(pacat ca nu stim sa o promovam).Farmecul acestei calatorii s-a datorat si soferului Teatrului National -Domnul Lazarescu Sebastian care a condus foarte bine si cu mult profesionalism autocarul in care ne aflam.
  La Teatrul National Marin Sorescu am ajuns in jurul orei 18.20,tocmai bine dat fiind faptul ca spectacolul incepea la ora 19.00.



La ora 18.35 am intrat in sala -la intrare isi astepta invitatii directorul teatrului-regizorul Mircea Cornisteanu.


Cateva minute m-am plimbat prin foaierul teatrului ,tare interesant ,mi-a placut.Frumos,elegant -cu multe fotografii din spectacole ,personalul politicos,dragut.







Am surprins cateva imagini cu cei prezenti la acest spectacol.


Si am ajuns si in sala...surpriza locul meu era in primul rand...ceea ce m-a bucurat foarte tare.Au mai fost prezenti: Emilia Popescu,Emil Boroghina,Marius Zarafescu,Crista Bilciu. 
Gongul a batut...Sa inceapa spectacolul....

              A fost foarte bun spectacolul,jocul actorilor,scenografia,regia.Mi-a placut foarte mult ca s-a jucat un strop cu lumina,ceea ce a dat un farmec in plus spectacolului.Actorii - au jucat atat de bine,atmosfera    foarte bine creata incat eu am reusit sa ma transpun in aceasta piesa.Mergeti sa vedeti aceasta piesa,o sa va placa tot atat de mult cat mi-a placut  si mie.Asa ,ca la final aplauzele au venit automat pentru jocul de exceptie pe care l-au facut.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu