summer_general300x250.jpg

camere foto

joi, 23 ianuarie 2014

Astazi ...invitatul meu este actorul Silviu Biris.


Imi place teatrul. Merg cat pot de mult pentru ca imi ofera multe bucurii, ma incarca pozitiv si imi da o stare de fericire pe care nu o pot descrie. Datorita teatrului am cunoscut multi oameni frumosi, atat actori, regizori, cat si pe cei din spatele scenei. E o lume fascinanta de care eu sint atrasa foarte mult, tocmai de aceea m-am hotarit sa exprim bucuria pe care mi-o ofera intr-un blog dedicat teatrului. Aici o sa postez multe fotografii, dar si diferite ginduri ale unor oameni de teatru. 
Primul invitat este actorul Silviu Biris, actor la Teatrul National Bucuresti, caruia ii multumesc ca a acceptat provocarea mea. Pe Silviu Biris il puteti vedea pe scena TNB, la Centrul Cultural "Nicolae Balcescu" sau la Teatrul Nottara, in numeroase spectacole, cum ar fi "Sanziana si Pepelea" de Vasile Alecsandri sau "Egoistul" de Jean Anouilh -ambele la Tnb.

' Teatrul,ca si celelalte arte este ...terapie!!!Avem nevoie de el si nu stim foarte bine de ce...venim la teatru dar nu suntem foarte siguri ca am facut cea mai buna alegere.Ca poate mai bine ramaneam in fata televizorului la un meci sau mai dormeam putin,sau las' ca merg eu alta data,etc etc.Si totusi,daca spectacolul a fost unul foarte bun,plecam cu o pofta nebuna de viata si energie pentru o saptamana!Miracol!!!Pentru ca teatrul e ...terapie,uneori intensiva.




Teatrul trebuie sa faca parte din viata noastra ca si spalatul pe dinti,ca mersul la medic pentru controlul periodic al trupului,ca mancarea din frigider,habar n-am cam ce exemple sa va mai dau.Teatrul nu este un moft,nici rutina este o sarbatoare a normalitatii.Hai sa sarbatorim prin teatru!Sambata 1 februarie ora 19.00 la Centrul Nicolae Balcescu din str.11 Iunie, 'Nimeni nu-i perfect!' de Simon Williams,duminica 9 februarie ora 19 la sala ArCuB ,comedia' Doua Povesti de Amor!' dupa nuvelele lui A P Cehov.Spectacolele Barfe Zvonuri si Minciuni de Neil Simon ,Molto ,gran'impressione de Matei Millo,Romulus Vulpescu si Costache Caragiale,Sinucigasul-de Nikolai Erdman si Idolul si Ion Anapoda de GM Zamfirescu la TNB in masura in care veti gasi bilete.'


2 comentarii:

  1. Felicitari Mihaela pentru initiativa si blog ! :)
    Multumesc si pentru informatii ! Duminica se joaca la ArCuB "Insemnarile unui nebun" ! Am luat bilete ! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. E un site foarte frumos ! Succes!

    RăspundețiȘtergere